GRUP 1 - CONTE A2 (Adaptació Conte A1)


17 de novembre

Escola Ventós i Mir

Títol: Waka to Hell


Fa uns anys, exactament l’any 2007, es va programar un concert de la Shakira, al Pavelló Olímpic de Badalona, per la seva gira mundial. Per un problema d’organització de les entrades, també es va programar un concert especial del grup de rock ACDC, el mateix dia i al mateix lloc. Tots els fans estaven desitjant que arribés aquell dia. Els aficionats estaven nerviosos, ansiosos, i amb la il·lusió de que les seves estrelles fessin una gran actuació.

El dia del concert tots els fans van entrar al pavelló a veure la seva actuació. Anaven vestits uns amb samarretes amb la cara d’en Piqué i els altres amb complements de dimoni i unes llargues cabelleres. Es van col·locar a una banda del pavelló els fans de la Shakira i a l’altre els fans d’ACDC, ja que no volien ser a prop dels seguidors contraris i es miraven estranyats. El concert va començar i els aficionats van començar a animar als seus ídols amb crits, cançons, aplaudiments, etc. Els ídols del públic van sortir sense saber que feia un altre artista al mateix escenari, però cadascú feia la seva. Cada vegada, les aficions animaven més i més fort, fins que gairebé no s’escoltava res al pavelló.


shaki104.jpgEls cantants, cada vegada estaven més nerviosos al no poder escoltar-se a si mateixos. De sobte, la Shakira va començar a entonar les primeres notes del seu gran èxit i ACDC, que no podien ser menys, van iniciar els acords, en les seves guitarres elèctriques, del mític “Highway to Hell”. En aquell moment, la Shakira va començar a cantar el seu “Waka-waka” cada cop més fort i els ACDC fan fer lo propi amb les guitarres i veu. Era una competició per veure a qui sentien més. Al principi els fans feien el mateix, però va arribar un moment en que el soroll era insuportable, no se sentia res i alguna persona del públic va desmaiar-se i tot. La gent, indignada, va començar a marxar del pavelló, cridant que era una vergonya i que volien que els hi tornessin els diners de l’entrada. En aquell moment, els cantants que estaven a l’escenari, veient aquella situació tant desagradable, van decidir aturar el concert.
Es van reunir per parlar les coses i van arribar a un acord. Cada artista va agafar el seu mòbil i va citar als seus fans per INSTAGRAM, a acudir al Titus de Badalona on estaven convidats a una festa especial i gratuïta, on els fans de tots dos artistes podrien escoltar el nou “temazo” conjunt anomenat “Waka to Hell”.

I així, tots dos grups de fans, van estar feliços i orgullosos dels seus ídols.