GRUP 1 - CONTE A3 (Adaptació conte A2)


15 de desembre

Escola Miguel Hernández

Títol: Krippy Bailando


Fa uns anys, exactament l’any 2003, es va programar un concert de Bad Bunny, al Pavelló Olímpic de Girona, per la seva gira mundial. Per un problema d’organització de les entrades, també es va programar un concert especial del grup Ozuna, el mateix dia i al mateix lloc. Tots els fans estaven desitjant que arribés aquell dia. Els aficionats estaven nerviosos, ansiosos, i amb la il·lusió de que les seves estrelles fessin una gran actuació.1.png

El dia del concert tots els fans van entrar al pavelló a veure la seva actuació. Anaven vestits uns amb samarretes d’un ós i els altres amb complements d’un conill, un símbol molt mític de la banda. Es van col·locar a una banda els fans de la Bad Bunny i a l’altre els fans d’Ozuna, ja que no volien ser a prop dels seguidors contraris i es miraven enfadats. El concert va començar i els aficionats van començar a animar als seus ídols amb crits, cançons, aplaudiments, etc. Els ídols del públic van sortir sense saber que feia un altre artista al mateix escenari, però cadascú feia la seva. Cada vegada, les aficions animaven més i més fort, fins que gairebé no s’escoltava res al pavelló i els cantants van començar a discutir. Un a un els fans van començar a marxar del concert. Els cantants quan van veure aquesta situació van parar el concert i van cridar als seus fans que es quedessin al pavelló que la següent cançó la cantaríem tots junts. També van demanar disculpes per discutir davant de tots ells. Els fans que tenien ganes de veure els seus ídols van acceptar les disculpes i van tornar a situar-se a prop de l’escenari.
2.png
Un cop, tots ja estaven situats a lloc, els cantants van preguntar als fans quina cançó volien escoltar. La gent del públic que estava barrejada van parlar i van decidir que els fans de Ozuna volien sentir “Siguelo Bailando” i els de Bad Bunny volien escoltar la cançó “Krippy Kush”. Davant d’aquestes peticions els cantants van decidir fer una nova cançó que portava com a títol: Krippy Bailando, que era una barreja de les dues.
I vet aquí un gos, vet aquí ós aquest conte ja és famós.