GRUP 1 - CONTE B3 (Adaptació Conte B2)


18 de desembre

Escola Lola Anglada

Títol: Un mal dia per arribar tard


En un ració del món on tenia mà tothom, la Paula, una contenidora de reciclatge, va arribar tard el dia que havien de sortejar el tipus de feina que tindrien. La Paula, que des de ben petita havia estar propensa a fer fastigs, li va tocar convertir-se en humana i ser escombriaire.

Al principi no li va importar, però quan va començar a treballar i veure que cada dia es trobava els carrers molt bruts, amb excrements pel terra, vòmits i brutícia de tots els tipus inimaginables, li va venir el seu pitjor malson. Els fastigs eren el pa de cada dia, i a cada dia que treballava, anaven a pitjor. Un dia, treballant, va passar per davant d’una farmàcia. El farmacèutic, en veure-la amb els fastigs que tenia, li va donar unes pastilles per evitar-ho. Des d’aquell moment, es va trobar una mica millor per poder fer la seva feina.
UN MAL DIA PER ARRIBAR TARD.png

Tot i això, passat un temps va demanar que la canviessin de càrrec, perquè tothom volia ser escombriaire menys ella. Van decidir, però, que per no crear més problemes, no li concedirien el canvi, ja que sino tothom voldria fer un altre càrrec.
Després d’uns quants mesos treballant i passejant per tot arreu, un dia es va trobar pel carrer amb un noi que estava molt amoïnat perquè necessitava ajuda. Ell li va explicar que havia de viatjar perquè era pilot d’avió però que no tenia copilot perquè li feien por les alçades. Ella es va oferir a ajudar-lo, ja que no li importava volar ben alt, i ell va accedir.

Així doncs, va acompanyar al pilot a viatjar pel món, i des d’aquell moment es va convertir en la millor copilot de la història. Des d’aquell moment, va treballar com a copilot d’avió, i ja no va ser més escombriaire.
UN MAL DIA PER ARRIBAR TARD 2.png