GRUP 2 - CONTE INICIAL B1

27 d'octubre

Escola Ventós Mir

Títol: Un tauró diferent

Fa molt i molt de temps quan els peixos es raspallaven les dents... Un tauró anomenat Tomàs habitava al mar Caníbal, un lloc on la supervivència dels peixos era difícil. En Tomàs vivia amb la seva família de taurons blancs i des de ben petit, havia après totes les tècniques de ``taurate´´ per poder caçar i alimentar-se dels peixos.
En Tomàs, en plena adolescència tauronil es va adonar que no podia seguir menjant peixos. Cada dia ,s’entristia quan els peixets el miraven amb cara de pena. Ell ho explicava als pares, però se’n reien. Així que un dia va agafar 4 coses i va marxar a descobrir món. Voltant els mars i oceans va conèixer un peix pallasso, anomenat Jefferson, que li va parlar d’un lloc on ningú es menjava ningú, l’Oceà Pacífic.

En Tomàs li va demanar que l’acompanyés i així van fer camí. Quan hi van arribar, en Tomàs ja no s’aguantava , tenia molta gana i necessitava anar a algun restaurant a menjar sushi. En Jefferson, espantat, li va treure la idea del cap si no volia ser detingut per la ``Poplicía´´.


TOMAS.jpg


En comptes d’això el va portar a l’Algliatella´´, el restaurant de moda entre els moderns de la zona. Allà van provar l’entrecot de tofu i el seu sabor va meravellar en Tomàs. Des d’aquell dia va descobrir el món del menjar algatarià´´ i es va convertir en el primer tauró blanc que no menjava peixos.

Es va fer famós , va promoure les seves idees pels set mars i fins i tot va guanyar el prestigiós Premi Aquotel de la Pau. Aquesta és la història de la vida d’en Tomàs, i si algú no s’ho vol creure, que ho vagi a veure.