GRUP 2 - CONTE B3 (Adaptació Conte B2)
27 de novembre de 2017
ESCOLA LOLA ANGLADA
Títol: El meu somni.

Fa molts i molts anys quan els peixos obrien panys...
Una tauró femella anomenada Claudia vivia al mar més brut del planeta, un lloc on la supervivència dels habitants era difícil. La Claudia vivia amb la seva família de taurons blancs i des de que era una xiqueta, havia aprés a reciclar per poder tenir un mar més net.
La Claudia, en plena adolescència tauronila es va adonar que no podia viure en aquell tros de mar.
Llavors per trobar la solució del problema va anar a veure el seu amic pop el bruixot. Pop el bruixot tenia una barba molt curta, un barret en forma de submarí i sempre estava envoltat de pocions, productes marins i llibres vells. La seva feina era ajudar els animals marins, tot i que de vegades els seus experiments no sempre sortien com ell esperava.
Quan va arribar al seu taller -vaixell encantat i tot negre, la Claudia va explicar-li el seu problema i el pop bruixot li va dir:
- jo fabricaré una “bola màgica” que envolti la ciutat i no deixi passar la brutícia. Però tu em tindràs que ajudar.
Per aconseguir aquest gran repte caldrà un poció amb una sèrie d’ingredients: algues de verí, tres eriçons de mar, una coral de molts colors i baba de cargol marí.
Després de molts dies amb esforç, la Claudia ja tenia tots els ingredients preparats. Pop el bruixot estava segur de que sortiria.
La Claudia va agafar la poció i la va tirar per damunt de la ciutat. Tot va sortir molt bé, així que tots contents van estar.
I conte, contat, la Claudia contenta està.
EL MEU SOMNI.png