GRUP 3 - CONTE INICIAL A1


27 d'octubre

Escola Lola Anglada

Títol: Festa de pijama sorpresa


Un cap de setmana d’aquest estiu, en Jordi celebrava el seu aniversari, i va convidar a una festa als seus amics i amigues.
En Jordi feia 10 anys i per això volia una festa especial. Els seus amics van decidir preparar-li una festa de pijama sorpresa. Van parlar amb els pares del Jordi per fer-la a casa seva.
Mentre en Jordi era entrenant a hoquei, els amics van decorar tota la casa per a la festa. Quan en Jordi va arribar de l’entreno, va obrir la porta de casa i es va trobar tot a les fosques. Els amics i els seus pares van encendre les llums i van cridar:
- Sorpresaaaaa!!!!!!!!Conte grup 3-a.jpg

El Jordi no s’esperava allò. Es va emocionar i es va posar molt content als veure als amics i amigues. Quan va entrar al menjador va veure tot decorat per la festa i els seus menjars preferits per sopar: Pizzes, patates, “nachos”, crispetes, llaminadures, refrescos, etc. Al veure tot allò, li va entrar molta gana, i va dir : - Tothom a sopar!!
I tots van fer cas al Jordi i es van posar a menjar. El Jordi va menjar moltes crispetes, perquè li encanten.
Quan ja no va quedar res de menjar, entre tots van recollir tot el menjador. Després, es van seure al sofà i al terra amb coixins, i van decidir veure una pel·lícula. Els nens volien veure la pel·lícula de “ It”, i les nenes “ Tiburón”. No hi havia manera d’arribar a un acord; uns volien una, i les altres l’altra.
El Jordi es va aixecar i va anar a preguntar-li a la mare si podien veure les dues pel·lícules de por. La mare li va dir que no, que cap de por, perquè sinó no dormirien.
Llavors van decidir que havien de veure una altra pel·lícula. Les nenes van proposar veure una peli de dibuixos animats. Els nens van dir que volien veure la dels “Minions”. Tothom va estar d’acord en veure-ho.
Abans de començar a veure la peli, la mare va aparèixer amb el pastís de maduixa, i tots li van cantar la cançó d’aniversari feliç. Després en Jordi va tallar el pastís, va repartir un tros a cadascú, i van posar la peli dels “Minions”.
Mentre veien la peli, van menjar aquell pastís tan deliciós.
Quan la peli va acabar, tots es van posar el pijama i una de les amigues d’en Jordi va dir: - Guerra de coixins!!!!!!!!!!!!
Tots es van posar a jugar amb els coixins. Quan ja no podien més de la son, van mirar el rellotge i van veure que eren les cinc de la matinada! Així que van decidir anar a dormir. Tots es van posar als llits, sofà, a terra, i es van quedar dormits.
En Jordi es va quedar adormit pensant que havia tingut la millor festa d’aniversari.
Conte grup 3-b.jpg